Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Peterson Hátizsák Ptn R-Bp01-6689 Kék - 40 X 25 X 20 cm

7.008 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: 130 db raktáron

Méretek

Magasság : 40 cm

Szélesség : 25 cm

Mélység : 20 cm

Fogantyú Magassága : 8 cm

A vállpántok maximális hossza : 85 cm

Utazó hátizsák, tökéletes kézipoggyászhoz - Rovicky

Kényelmes, egyrekeszes utazó hátizsák. Sportos stílusú modell klasszikus színekben. A légitársaság ingyenes kézipoggyászra vonatkozó követelményeinek megfelelően készült.

Kézipoggyász a repülőhöz

A hátizsák nagyszerű választás bármilyen stílusos utazáshoz! Tökéletes kézipoggyásznak a Wizzair/Ryanair számára - megfelel a méretkövetelményeknek (40x20x25) , így ingyenesen felviheted a fedélzetre .

A Ryanair ingyenes, kisméretű kézipoggyászának maximális méretei - 40 x 25 x 20 cm, súlykorlátozás nélkül (elülső ülés alá kell férnie);

A Wizzair vonalakon ingyenes, kisméretű kézipoggyász maximális mérete - 40 x 30 x 20 cm, súlya legfeljebb 10 kg (elöl kell lennie az ülés alatt).

Tágas és funkcionális

Hátizsák szélesen nyíló rekesszel, belül poliészter béléssel. Kétirányú cipzárral zárható. A táska elején egy zseb található az apróságoknak , biztonságos cipzárral zárva . Egy kis súlyú ( 300 g ) hátizsák lehetővé teszi, hogy többet csomagoljon, hogy ne lépje túl a légitársaság súlyhatárait.

Bőröndtartó

Praktikus megoldás, amely minden utazást sokkal élvezetesebbé tesz! A hátizsák hátsó falán van egy fogantyú, amelyet a bőröndhöz rögzíthetsz.

Behúzható vállpántok

Ha a vállpántok akadályozzák a szállítást, egy speciálisan kialakított rekeszben tárolhatja őket. Oldja ki őket, majd helyezze be a végüket a hátizsák hátsó falán található, említett rekeszbe.

Állítható vállpántok A viselési kényelemről kényelmes, állítható hosszúságú vállpántok gondoskodnak. Ennek köszönhetően a hátizsákot tökéletesen az alakodhoz igazíthatod. Könnyedén lecsatolhatja a vállpántokat, speciális zsebekbe helyezheti, és a hátizsákot a bőröndére rögzítheti.

Cikkszám: 00931236
Gyártó: Peterson
Várható szállítás: 2024. szeptember 27.

Paraméterek

Anyag poliester
Kinek? Nőknek és férfiaknak (unisex)
Termékkategória Unisex táskák
Színe kék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.