Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
MINŐSÉGI MÁRKÁS RUHÁK, CIPŐK ÉS TÁSKÁK ÓRIÁSI VÁLASZTÉKBAN VERHETETLEN ÁRON

Rólunk

Kedves Vásárlónk!

Hatalmas öröm számunkra, hogy most ebben a percben a mi kis ékszerdobozunkba nézelődsz. Szeretnénk Neked most néhány szóban bemutatni rövid történetünket és megosztani Veled, hogy pontosan mivel is foglalkozunk!

Évekkel ezelőtt saját megunt ruháinkat kezdtük el eladni a jól ismert internetes oldalakon. Mivel nagyon szeretünk vásárolni, így vettünk meg olyan csodás darabokat is, ami a családunk számára méretben vagy stílusban nem volt megfelelő, de fantáziát láttunk benne és meggyőződésünk volt, hogy ennek a „csodának” még nagyon fog valaki örülni…. és ez így is lett.

Az idő múlásával egyre több pozitív visszajelzést kaptunk Tőletek, ami még motiváltabbá tett Bennünket és arra ösztönzött, hogy folytassuk az utunkat…

A sok-sok pozitív visszajelzés, arra sarkalt Bennünket, hogy merjünk nagyot álmodni, ezért 2019. márciusában elérkezett az idő, hogy megnyissuk DIVATMARKET névre keresztelt webshopunkat.

Márkák tekintetében is igen széles a skálánk, amelyből válogathatsz, hiszen több olyan márka megtalálható webshopunkba, amely kizárólag second hand üzletekben vásárolhatsz meg, a külföldi bolti ár töredékéért.

Termékeink között olyan egyedi és különleges darabokat találsz, amely nem jön Veled szembe az utcán.

A webshopunkba kínálatában magas mérce szerint válogatott újszerű és hibátlan darabok valamint egyre nagyobb számban új és címkés outlet darabokat is találsz.

A webshopunkba termékeit külföldi gyártóktól szerezzük be, mint tudjuk, hogy a külföldi országokban mindig két lépessel előrébb járnak a divatban, mint hazánkban, így a legdivatosabb és legkülönlegesebb kincseket találjátok Nálunk.

Fontos számunkra, hogy webshopunkban mindenki megtalálja a saját igényét és stílusát, ezért a termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük.

Ha kérdésed van, keres Bennünket bizalommal.

Üdvözlettel: Divatmarket csapata